Warning: Undefined array key "post_type" in /var/www/fs2/18/kirkkonu/2019/wp-content/plugins/Sivustonikkari-intra/sivustonikkari.php on line 144
Ajankohtaista nyt - Kirkkonummen pursiseura

Ajankohtaista nyt

Seuran avaimet uusitaan!

 

Veneilykaudelle 2022 jäsenten käyttöön on tulee uudet avaimet. Syyskokous päätti kokouksessaan marraskuussa kaikkien avainten uusimisesta, koska vanhojen avainten patenttisuoja-aika on umpeutunut. Näin ollen niitä on mahdollista teettää muuallakin kuin valtuutetuissa lukkoliikkeissä. Avaimia on myös jäänyt jäsenten eroamisten yhteydessä palautumatta, jolloin niiden kontrollointi on puutteellista. Nämä seikat ovat haitallisia seuran turvallisuudesta huolehtimisessa ja osaltaan myös vakuutusturvan kattavuuden kannalta.

Johtokunta on päättänyt vaihtaa uudet lukot ja avaimet 15.5. klo 16:00. Uusien avainten jakaminen aloitetaan 11.4. Jakamispaikoista ja ajankohdista ilmoitetaan kaikille jäsenille erikseen maaliskuun loppuun mennessä. Jäsenten on näin ollen tarpeellista pitää yhteystietonsa ajantasalla seuran suuntaan.

Uusi avain luovutetaan henkilökohtaisesti jäsenelle ja perheenjäsenelle. Tällöin jäsenen on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä ja varajäsenen oikeutensa avaimeen. Perheenjäsenellä on oikeus avaimeen, jos hänen vakinainen asuinpaikkansa on samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa. Avainten luovuttamisen ehtona on myös, että jäsenyyteen kuuluvat maksut ovat luovutushetkellä suoritettuna ja näkyvät seuran tilillä.

Turvallista alkavaa veneilykautta!
Johtokunta / Heikki Lauronen

 

 

 

 

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?