Ajankohtaista nyt

Huhtikuu 2020

Kirkkonummen Pursiseuralla oli päätettynä ja ilmoitettuna pitää 40 -vuotisjuhlat Rigårdsnäsissä 6.6. Tällä hetkellä kokoontumisia koskeva rajoitus on voimassa toukokuun loppuun saakka. Koronapandemian kehittymistä ei kukaan varmuudella voi ennustaa, eikä näin ollen kokoontumisrajoitusten jatkumista toukokuun jälkeen voida tietää.
Tästä syystä johtokunta päätti Whats App -kokouksessaan peruuttaa juhlan. Uudesta ajankohdasta päätetään sen jälkeen kun koronaviruksen leviämismahdollisuudet kokoontumisten johdosta on viranomaisten taholta todettu loppuneeksi.
Osa venepaikoista muutetaan puomipaikoiksi. Telakkasatamaan on hankittu 20 kpl kuuden metrin pituisia puomeja. Ne tullaan asentamaan kesään mennessä paikoilleen, jos talkootyövoimaa saadaan turvallisesti riittävästi käyttöön. Puomit on ensin koottava ja laitureiden reunaa puomien kiinnitystä varten vahvistettava. Johtokunta suunnittelee tätä puuhaprojektia pääsiäisen jälkeen.
Veneilykausi on muutoin käynnistymässä melko normaalisti. Joitakin veneitä on jo vesillä. Yhteislasku järjestetään myöhemmin.
Pyydän kaikkia jäseniä ja erityisesti veneilijöitä huomioimaan Uudenmaan alueella olevien liikkumisrajoitusten voimassaolon myös vesialueilla. Yksityiskohtaisia ohjeita voit tarkistaa osoitteesta www.raja.fi
Turvallista alkavaa veneilykautta!
Johtokunta / Heikki Lauronen

 

 

 

 

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?